UTILE

Canule Traheale

Canulele traheale sunt dispozitive pentru uz ORL, se folosesc la pacientii cu operatii de laringectomie si traheostomie. Sunt pentru adulti sau pediatrice, fabricate din polimeri speciali sau siliconice, diverse tipuri ,dimensiuni si variante precum: canule simple, cu fereastra, cu fereastra si balonas, cu linie de aspiratie si linie de oxigen , lungime standard sau extralong etc.

Canulele traheale sunt decontate prin Casele Judetene de Sanatate
Avem toate variantele constructive si accesorii
Produse in Germania – calitate premium
Livrabile din stoc in 24h in Romania

USOARE, MOI SI FLEXIBILE

Canulele de traheostomie tip comfort ® TRACOE sunt fabricate din material polimeric transparent termorezistiv, ceea ce le face deosebit de moi și foarte ușoare. Nu trebuie să fie îndepărtate pentru terapia cu raze X sau cu cobalt. Un tub comfort ® TRACOE cântărește doar aproximativ o treime dintr-un tub de argint de aceeași mărime. Deoarece sunt transparente, este foarte ușor să se verifice dacă acestea sunt perfect curate.

MAXIMUM DE COMFORT

După cum sugerează și numele, tuburile TRACOE sunt proiectate astfel încât să fie cât mai comfortabile pentru purtătorii permanenți după traheostomie sau laringectomie. Aspectul lor discret este un beneficiu suplimentar. Pentru a asigura o calitate optimă, acestea sunt realizate manual – un efort suplimentar care ofera o viata mai bună pentru pacient.

TOATE DIMENSIUNILE SI MODELELE

Fiecare model de tub vine în mai multe dimensiuni și lungimi diferite, de aceea veți găsi întotdeauna un tub de traheostomie care se va potrivi perfect nevoilor dvs.

SC M-G EXIM ROMITALIA SRL ESTE DISTRIBUITOR AUTORIZAT EXCLUSIV PENTRU PRODUSELE TRACOE MEDICAL IN ROMANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

captcha

Please enter the CAPTCHA text